10.11.2011

Pitsiä


On se myönnettävä: pokkarini valoteho ei riitä millään näissä pimeissä sisäkuvissa. Ei auta edes jalustan käyttö. No, kuvaa tulee silti.

Näin lähestyvän talven kunniaksi olen hitaasti mutta varmasti puikotellut kevyen kesävaatteen. Novitan pitsikaitalehihatin oli kivan näköinen malli, ja tuleehan se kesä kuitenkin taas ensi vuonna.

Edestä (huomatkaa käsien luonteva/luonnollinen asento)...


...ja takaa (miten voi saada jalustankin kanssa näin epätarkan kuvan?).


Ohje: Novitan verkkosivut
Lanka: Novitan Tennessee 255 grammaa
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm pyöröt

Pitsikaavion oppi nopeasti ulkoa eikä tämän kanssa muutenkaan ollut mitään hankaluuksia (en tosin pidä lainkaan neulesaumojen ompelusta mutta sujuihan tuo nyt jotenkuten). Silti olen jotenkin pettynyt; ei tämä olekaan ihan niin kiva kuin olin ajatellut. Kaulus tahtoo kääntyä ylöspäin, kuten yläkuvasta ehkä huomaa. Mutta ehkäpä tätä tulee sitten ensi kesänä käytettyä. Sitten, kun pitää arpoa että tarttisko hihaa vai ei.

6 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Voi miten kaunis !
Todella nätti :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :).

Mustikkamaa kirjoitti...

Onpa hieno! Ja näytät itsekin oikein hyvältä :)!

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi kiitos, muru ^_^.

Yamaba kirjoitti...

Kuva on ok, niin kuin avopuserosikin. Hyvä syvä väri. En ole tuollaista vaatetta ennen nähnytkään. Muuten sama kommentti kuin Mustikkamaaltakin, samanlaisella hymiöllä :)!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos :)! Hauskaa että voin tarjota ihan uusia elämyksiä: oikean ihmisen piirtämiä kuvia ja ennennäkemättömiä vaatekappaleita :D.