21.11.2011

Pientä sivubisnestä


Tänä vuonna joulukortteja valmistui myös tilaustyönä. Kolmekymmentä korttia tein, ja olinkin erittäin tyytyväinen aikaansaannoksiini. Tilaajakin oli tyytyväinen - toivottavasti myös korttien ulkonäköön eikä pelkästään niiden alhaiseen hintaan... Olisi pitänyt pyytää vähän enemmän, mutta kun en ilennyt.

Pimeässä kuvaamisen ihanuus, voilà:


Tukeva valkoinen kartonki sai kaverikseen aaltoilevaksi tehtyä vaaleansinistä kopiopaperia (samaa pistin sitten sisäsivuiksi, tosin sileänä). Siihen tökkäsin sitten paksummilla tarroilla valkoisen paperin, johon tulostin lumihiutalekuvia. Ja hillitynhallitusti vain yksi bling per hiutale. Hyvät tuli!


Olenpas tehnyt viime aikoina poikkeuksellisen paljon kuvallisia postauksia. Onkohan sanottava loppunut kun pitää kuvia tunkea...? Ehkä ei sentään. Ehkä on ollut vain tavallista enemmän näytettävää!

8 kommenttia:

Alitsa kirjoitti...

Ihania kortteja! Tästä tuli mieleeni, että vieläkös sulla on semmoinen "kierrelehtiöntekokone"? Pitäisi tehdä äiteelle valokuvaelämäkerta 60-vuotislahjaksi, aikaa 1,5 viikkoa edelleen toteutustapa mietinnässä...

Turvaudun siis askarteluvinkkikonsultaatioosi!

Hehkuvainen kirjoitti...

Tänks!
"Kierrelehtiöntekokone" eli Bind-it-all on siskon ja se oli mulla vaan hetken lainassa. Eli ei, sitä ei ole nyt saatavilla.

Jos aikaa olisi enemmän, kehottaisin kääntymään Ifolorin puoleen. Sieltä yllättävän kivoja ja edukkaita valokuvakirjoja saa ihminen.

Mutta itse sidottu on tietysti aina jännempi (tekijälleen varsinkin). Se vaan voi syödä hermoja yms. Paitsi jos tekee ihan yksirinkulaisen, eli papereihin vasempaan yläkulmaan reiän ja sitten avainrinkulan tyylisellä kiinni naps.

Japanilainen kirjansidonta on kiva, siinä vaan pitää sitten valokuva-albumiin laittaa pikkusen listoja sidontakohtaan, ettei ala albumi pullottaa.

Tsemppiä. :)

Alitsa kirjoitti...

Näin muistelinkin, kiitos kuitenkin loistavista neuvoista!

Juu, Ifolor olisi ensimmäinen valintani, mutta suvun miehet (Siippa ja velipoika) eivät kauheasti tunnu kiirehtivän kuvamateriaalin toimittamisessa minulle, aargh!!! Kuolaten katselin kauniita kovakantisia kirjoja. Mutta kun ei niin ei.

Voipi olla, että itse asiassa ostan tyhjän valokuva-albumin ja paperiliimaa ja skräppään sinne sitten juttuja.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kuten sanoin: tsemppiä ;D. Ei, hyvinhän se menee ja hieno tulee!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis kortti! Tässähän saa jo inspiksen, pitäisköhän itsekin ruveta askartelemaan joulukortteja kun vielä ehtii...

Hehkuvainen kirjoitti...

Siitä vaan väsäämään, vielä ehtii tosiaan vaikka mitä! :)

Anneli kirjoitti...

Tosi kaunis joulukortinmalli !
Tulee niin elävästi lumihiutale mieleen:)

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos! On pakko pistää hiutaleita jonnekin, kun tuolla ulkona niitä ei vieläkään näy... :/