15.10.2011

Rägää


Niin se vain iski tämä kuolevaisten tauti minuunkin. Ensimmäisen syysflunssan mies piti ahneesti itsellään, mutta tästä toisesta riitti sitten minullekin.

Olen kyllä jo päässyt voiton puolelle. Tämä on se vaihe kun kuulostan kamalalta, mutta olo ei ole ollenkaan niin hirveä kuin taudin alkuvaiheessa. Silloin kurkkuun sattuu, pää tuntuu painavan miljoona kiloa, nukkua ei voi mutta mitään muutakaan ei jaksa, eikä mikään oikein auta. Kurkkupastilliövereillä saa aikaan vain kahta kauheamman olon.

Nyt onkin jo helpompaa, vaikka kuulostan Kimi Räikkösen ja Nylon Beatin risteytykseltä. Nenä on niistämisestä ruvella sekä sisä- että ulkopuolelta ja yskä alkaa kuulostaa siltä että olisin vedellyt pastillien sijaan kaksin käsin röökiä. Tämä on sitä sellaista yskää, joka elokuvissa tietää aina joko päähenkilön kuolemaa tai vähintään puoli kylää kaatavaa tappavaa tartuntaa.

Ilmeisesti kuitenkin vaikutan ihan hyvävointiselta (en ymmärrä kuinka se on mahdollista), koskapa ehdin olla puolitoista päivää töissä ennen kuin työkaverini kysyi että "onko sinulla flunssa". No, onhan minulla.

Pahimman taudin (ja minulle harvinaisen pienen lämpöilyn) aikaan ei tarvinnut töistä kieltäytyä, kun niitä ei tarjottu. Torstain ja perjantain jaksoinkin sitten jo töissä töristellä. Ja juuri eilen piti sitten olla asiakkaaseen puhelinyhteydessä. Se varmaan luulee, että hänen asioitaan hoitaa nyt joko joku vanha viskimonsteri tai sitten ihan vaan tavallinen monsteri.

Tänään olisi tuparit, mutta ne on kai nyt syytä jättää väliin. Mies saa edustaa ja viedä terveiset.

5 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos ^_^. Kirje lähti eilen postiin, ehkä se jo piankin tulee perille!

Hanni kirjoitti...

Parane, pulu!

Anneli kirjoitti...

Voi kurja !
Pikaista paranemista !

Minullakin on tauti monta kertaa yrittänyt... varmaan sitten ensi viikolla kun on loma.... :(

Hehkuvainen kirjoitti...

Hanni: kyllä täältä noustaan :). En ole tainnut niistää ainakaan kahteen tuntiin, jeeee! :D Kun vielä saisi sellaisen yön ettei tarttis kertaakaan herätä yskimään...

Anneli: no lomallahan se yleensä iskee... :( Toivottavasti kuitenkin vältyt taudilta!