10.10.2011

Kyklooppi onnittelee


Ihan kaikkia tämän vuoden aikana valmistuneita onnittelukortteja en ole tänne kuvannut, mutta paikkailen tilannetta esittelemällä uusimmat tuotokset:


Jos tuntuu siltä, että värimaailma on jotenkin tutun oloinen, niin sehän johtuu vain siitä että olen käyttänyt vanhoja varastoja, joista on syntynyt kortteja aiemminkin.

Minusta on suoraan sanottuna kivaa pikkuisen haastaa itseäni keksimään aina vain uusia juttuja noista vanhoista papereista. Mitään uutta ei näitäkään kortteja varten tarvinnut ostaa. Sama ruskea tapetti taipuu sekä perhosiksi että pikkupalloiksi. Sama harmahtava paperi muuttaa täysin muotoaan, kun ylemmissä korteissa sille on tulostettu vanhaa tekstiä ja alemmissa se on pistetty sellaisen aaltopahvimankelin läpi.

Tuo silmäpuoli ukkeli oli jossain ilmaisjakelulehdessä, ja olen sen kortteja varten kopioinut. Yritin kerrankin pyristellä irti minimalismista ja symmetrisyydestä, joita niin mielelläni harrastan. Siksi lisäsin nuo pikkupallerot ukkelin taakse. Ne on leikattu tapetista rei'ittimellä ja sitten niihin on maalattu valkoisella akryylimaalilla pieni piste (melkein) keskelle.

Jotenkin nämä näyttävät tässä kuvassa nyt todella laimeilta ja latteilta, mutta kyllä ne ihan kivan näköisiä oikeasti ovat. Vaikka itse sanonkin.

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kiva nähdä erilaisia kortteja :)

Kuule on mulla, ainakin omasta mielestäni, niitä epäonnistuneita neuleita kaappi pullollaan. Harvoin nimittäin itse niistä tekeleistäni tykkään.

Mutta jos oikein epäonnistuu, niin purkaan ja teen uudelleen.
Olen ihan tavallinen ihminen minäkin... en mitään muuta. Sellainen hullu käsityöläinen.
Kiitos kivasta kommentistasi !

miutsi kirjoitti...

Kiitos käynnistä.
En tiedä, että vaikuttiko bloginpohjan vaihdos tekstin näkyvyyteen. Et nimittäin ollut ainoa joka asiasta mainitsi. Vaihdoin takaisin vanhaan joten toivottavasti teksti nyt näkyy :)
Täytyypi joskus paremmalla ajalla tulla lueskelemaan juttujasi :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Anneli: se on kivaa, kun kaikki tekee ihan omanlaisiaan kortteja vaikka samoistakin aineksista :). Siksi sitä voi kerta toisensa jälkeen katsella ja ihastella toisten tekeleitä, kun itselle ei ehkä tulisi mieleenkään tehdä semmoisia.

Se on noissa neuleissa ja virkkauksissa yleensä hyvä, että voi tosiaan purkaa jos menee pieleen. Olen käyttänyt sitä optiota useinkin :D.

Miutsi: nyt näkyy tosiaan paljon paremmin! Tervetuloa takaisin lueskelemaan :).