3.8.2011

Harrastan töitä nyt


Työ meinaa vähän haitata harrastuksia. Kun nousee aamulla kuudelta ja on iltapäivällä viideltä kotona, niin eipä jää kovin paljoa aikaa mihinkään "ylimääräiseen". Kun vielä yölläkin tykkäisin nukkua, niin se on pakko nipistää sitten siitä mikä ei ole niin ehdottoman tärkeää.

Vaan en minä halua suuresti valittaa, sillä ensi viikolla nautin osa-aikaisen työn vapaasta osuudesta. Näillä näkymin olen koko viikon vapaalla - toisin sanoen minulla on melkein jokaiselle päivälle jo sovittu joku tapaaminen tai vastaava kiva puuha.

Perjantaina oli ensimmäinen palkkapäivä. Palkka tosin oli tilillä vasta maanantaina ja sekös harmitti. Toimitusjohtaja oli mokaillut palkanlaskennan kanssa ja häpesi suuresti. "Eihän tällaista saisi meillä sattua..." No, oiva kulttuuriviikonloppu tuli vietettyä palkan myöhästymisesta huolimatta!

Alkuviikko on ollut töissä dramaattinen, sillä meillä oli netti poikki. Näin sähköisen taloushallinnon aikana olimme oikeasti todella kusessa. Mitään rahallisesti suuria vahinkoja ei kai ehtinyt tapahtua (erästä asiakasta kai laskutettiin kahdesti, mutta virhe huomattiin ja korjattiin), mutta katastrofin ainekset olivat ilmassa. Onneksi ongelma saatiin tänään korjattua, eikä se toivottavasti toistu.

Nyt ehtinen hetkeksi syventyä käsityöhön, jonka innolla aloitin. Siitä enemmän sitten kun se on valmis (tällä tahdilla ehkä ensi vuonna).

6 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Mä alan taas harrastamaan koulua reilun viikon päästä. Niin ja kaikkea siihen liittyvää... Oppilaskuntaa, uusien oppilaiden tuutorointia jne.

Hehkuvainen kirjoitti...

Takaisin koulun penkille! Se on aina yhtä jännää. Joko olet ostanut uusia kyniä ja kumeja ;)?

Mustikkamaa kirjoitti...

Joo, kynät on paksuja ja tylppiä, kumivarastotkin täydennetty ja ajantasaistettu :D.

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvä hyvä! :)

Mikko kirjoitti...

Työnteko on hauska harrastus -- mutta niin on opiskelukin! Itse harrastin töitä pari vuotta, kun opiskelin. Nyt tilanne on taas päinvastainen. Yritän kuitenkin harrastella tässä vielä tutkinnon kasaan!

Hehkuvainen kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluihin :)!