24.7.2011

Turha ostos


Lupasin, etten tänä vuonna osta mitään turhaa. Ostin sitten kuitenkin, nimittäin todella vaaleaa kynsilakkaa.


Etusormen kynnessä on kaksi kerrosta, keskisormen kynnessä yksi. Nimettömässä ja pikkurillissä on väritöntä lakkaa. Kuvassa erot ovat itse asiassa vielä näkyvämpiä kuin luonnossa. No, erot ja erot... eihän tuo näy missään! Jotenkin kuvittelin, että kaksi kerrosta riittäisi peittävämpään lopputulokseen. Kuvittelin näköjään väärin. Ihan typerä tällainen lakka, ja ihan suoranaisesti typerä ostos.

Lohduttaa vain hiukan se, että tämä oli "täyteostos", jotta saisin S-ryhmän lahjakortin käytettyä kokonaisuudessaan (se kun pitää käyttää kerralla).

5 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Kokeile sekoittaa tätä johonkin muuhun lakkaan. Eli siis vaikka muoviselle alustalle (esim. kermaviilin tms. kova kansi) yhdestä pullosta tippa ja tästä toinen, sekaisin vaikka hammastikulla ja siitä kynsiin. Ei tarvitse olla niin tasalaatuistakaan, tuleepahan elävyyttä. Tai kokeile vaikka vesimarmorointia (ohjeita löytyy googlella: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=water+marble+nails&ie=UTF-8&oe=UTF-8 )

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyviä vinkkejä, kiitos! Marmorointiin tarvitsisi tumman ja oikeasti värikkään lakan kaveriksi, eikä minulla ole sellaisia. Toiseen yhtä värittömään lakkaan sekoittaminen ei välttämättä myöskään auta... :/ Mutta vika ei ole vinkeissä vaan lakkavarastossani :D.

Elämää äitinä kirjoitti...

Mun blogissa tein pienen postauksen marmoroinnista, se on kivaa! :D Ja onhan lakasta aina se hyöty että se suojaa kynttä niin että se kasvaa yleensä pidemmäksi kuin ilman lakkaa!

Yamaba kirjoitti...

No, eikös tuo ole nättiä lakkaa kuitenkin, näyttää hyvältä sormissasi, eikä homehdu heti vaikka vähän pidempäänkin säilyttäisi. Luokittelisin sen uudelleen ihan ok ostokseksi.

Hehkuvainen kirjoitti...

Elämää äitinä: sinähän olet jaksanut askarrella oikein kunnolla! Hieno tulos O_o. Minä pidän kynteni lyhyinä, ja ilman lakkaakin ne kasvavat turhan nopeasti :P.

Yamaba: kyllähän tuollakin mukavan näköisen kiillon saa aikaan. Ja on tuossa se hyvä puoli, ettei näy se kuluminen niin äkisti kuin tummemmissa lakoissa. Alan sietää ostostani :).