13.6.2011

Ja taas juhlitaan!


Olipas kyllä fiksu ratkaisu juhlia valmistumista monta kertaa pienesti eikä kerralla isosti. Näin minulla on mahdollisuus juhlia niin kauan kuin kavereita riittää! Monta kertaa on jo juhlittu, ja monta kertaa vielä täytyy juhlia. Eikä joudu kukaan kavereista sellaiseen tilanteeseen, ettei pääsisi juhliin, kun juhlat järjestetään juuri silloin kun ystäville sopii.

Viikonloppuna juhlittiin sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantai meni saunan ja lautapelin merkeissä, sunnuntaina kävi vieraita omppupiirakalla ja jäätelöllä. Sain lahjakortin kirjakauppaan, ja kävin sen tuhlaamassa heti tänään.

Ostin viimeinkin itselleni lintukirjan! Se ei ehkä ole kaikkein kattavin ja monipuolisin, mutta varmasti riittävän laaja minun käyttööni. Enhän varsinaisesti bongaile lintuja, katselen vain jos niitä kulkeissa tielle sattuu. Ja monta kertaa on harmittanut, kun en ole tunnistanut ohi lentävää otusta. Nyt tulkoon siihen muutos!

Ja koska en kertakaikkiaan oikein osaa törsätä pelkästään itseeni, päätin käyttää loput lahjakortista siihen, että ostan jotain mistä muutaman viikon päästä vuosia täyttävä mieskin voi nauttia: Mallorca-lautapelin. Ja tokihan pelistä voivat nauttia myöhemmin myös lahjakortin antajat ja muut ystävät!

Koska sekä kirja että peli olivat lahjoja (vaikka itse ne valitsinkin), ei niiden takia tarvitse tehdä mitään poistoja. Lahjoja ei lasketa.

2 kommenttia:

Yamaba kirjoitti...

Onneksi olkoon valmistumisesta. Kannattaa sitä juhlia moneen kertaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos! Elämässä ei koskaan ole liikaa juhlan aiheita, otetaan kiinni niistä harvoista.