2.5.2011

Kesäkassi


Sain ystävältäni jo hyvän aikaa sitten rottinkikahvaisen kassin:


Koska kassi oli jo minulle tullessaan roskistuomion saanut enkä ihastunut lainkaan siniseen muoviseen verkkopunokseen, leikkelin verkon surutta irti ja askartelin uuden kassin vanhoihin sankoihin.


Päällyskankaasta olen tehnyt kassin jo aiemmin, vuorikankaaksi valikoitui vaalea jämäpala varastosta. Kangas on ehkä hiukan liian jämäkkää tuollaiseen kassiin, se ei todellakaan rypyty nätisti noissa kahvoissa nyt. Olkoot. Olisin voinut myös tehdä kassista himpun verran isomman, niin voisin taittaa alakulmat nätisti pussiksi. Nyt tuo on tuollainen vähää vajaa sopivan kokoinen. Olkoot.

Minusta tällaisessa kassissa on ehdottomasti oltava vetoketjullinen tasku, johon voi laittaa avaimet. Niinpä tein sellaisen - tyylikkäästi mustaa vetoketjua käyttäen.


Ehkä tuota jossain voi kanniskella mukanaan. Ehkä kesällä, kun kevyessä mekossa kipittelee kaupungilla ja pysähtyy puistoon jäätelölle. Vai mitä luulette?

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tosi kivannäköinen ja varmasti kesällä tarpeen. Suosittelen kyllä laittamaan tuonne vetoketjutaskuun myös rahat, etteivät jäätelönsyönnin lomassa häviä parempiin taskuihin.

Elämää äitinä kirjoitti...

On hieno! Täytyy joskus kokeilla tehdä kans samanlainen!

Hehkuvainen kirjoitti...

Sari: joo, kyllä ne rahatkin pitää hyvin jemmata!

Elämää äitinä: reippaasti kokeilemaan, ei ole onneksi mitenkään vaikea ompelus :).

Anonyymi kirjoitti...

toisaalta verkkokassin idea on juuri se verkko... venyy ja muotoutuu sisälle pantavien ostosten tms. mukaan - mä pidän aina verkkokassin varakassina mukana käsilaukussa.
hannah

Hehkuvainen kirjoitti...

Hannah, se on tosiaan hyvä juttu verkkokassissa, että se venyy. Mutta tuo ei ollut minusta kovinkaan kivaa verkkoa, parempi näin :).

Omppu kirjoitti...

Hieno kassi!

Hehkuvainen kirjoitti...

Bloggerin toimintahärö söi taas Ompun kommentin, voi mähmä :/. Kiitos kumminkin!