24.3.2011

Taukojumppaa


Koulussa ollessa tuli hyvin havaittua muutaman minuutin taukojumpan tärkeys, ja välillä sellaista helppoa ja yksinkertaista taukoliikuntaa on tullut harrastettuakin. Työharjoittelussa pomoni päätti että taukojumppailemme kerralla oikein kunnolla, ja vei minut läheiseen liikuntakeskukseen sellaiseen puolentoista tunnin comboon (rääkki+tappo+kooma).

Kyllähän minä tiedän ettei kuntoni ole mikään hyvä, eikä joustavuuteni tai kestävyytenikään ole ihan parhaalla mahdollisella tasolla. Mutta jo ensimmäisen puolen tunnin hikihyppelyn aikana tein siihen malliin kuolemaa, etten olisi arvannut. Nuoret tytöt ja vanhat tädit siellä loikkivat kuin gasellit, minä olin ketterä kuin rytmitajuton tankkilaiva.

Keskimmäinen puolituntinen meni keskivartalon lihaksia kiusatessa (välillä piti kyllä ihan vain lepäillä) ja viimeinen puolituntinen venytellessä. Vain venyttelyosuus tuntui kestävän liian vähän aikaa. Saunaan kävellessä lihakset tärisivät rasituksesta.

Siinä meni puolet työpäivästä näppärästi ilmaiseksi ryhmäliikunnassa (mikä ei edelleenkään tunnu siltä "mun jutulta"). Loppupäivänä ei ajatuskaan enää kulkenut, ja huomenna en ehkä pääse ylös sängystä.

3 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Ei huominen mitään, mutta se ylihuominen!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja/hienoja kuvia ja tosi mukavaa, että teillä on yhteinen harrastus, joka kiinnostaa molempia! T.Maria

Hehkuvainen kirjoitti...

Päivänsäde: ei, kyllä eilinen oli pahempi kuin tämä päivä :P. Ei enää ikinä mitään urheilua, urfh....

Maria: kommenttisi oli varmaan tarkoitettu "pari kuvaa" -postaukseen :). Kiitos :).