22.2.2011

Kevyt klikkaus


Maailman tylsimmän Excel-kurssin opettaja sanoi tänään, että taulukkoa pitää "klikata hiirellä kevyesti", koska liian voimakas klikkaus aiheuttaa vikavalinnan. Ensin luulin, että jokseenkin merkillisellä huumorintajulla varustettu ja eläkeiän satavarmana ylittänyt opettajamme vitsailee, mutta kun ei edes. Oli ihan tosissaan.

No, ei tästä tämän enempää. Ehkä maailma tarvitsee ihmisiä, jotka uskovat että hissi tulee sitä nopeammin mitä lujemmin nappia painaa.

6 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Sama kuin vuosia sitten pyysin tädiltäni, jos voitin laittaa hänen puhelimestaan tekstiviestin.. "no ihan lyhyen sitten vaan"... ihan niin kuin niistä merkkien mukaan laskutettaisiin ;D siihen aikaan ei muistaakseni 160 merkkiä enempää Voinut kirjoittaa...

Villasukka kirjoitti...

Ja opehuoneen kopiokone toimii nopeammin ja paremmin jos painaa sitä vihreää "monista/aloita" -namiskaa oikein hartiavoimin.

Miia kirjoitti...

..ja jalankulkijoiden valo vaihtuu sitä nopeammin, mitä voimakkaammin ja suuremmalla frekvenssillä sitä nappia painaa.. Nämä on näitä!

Joskus entisessä elämässä muuten vedin aina välillä koulutustilaisuuksia, missä 50+ naiset pääsivät tietokoneiden kimppuun. Esimerkiksi hiirten käyttöön löytyi koulutettavien toimesta monta luovaa vaihtoehtoa... Huoh.

Miia kirjoitti...

Ai hiisi, mä vasta huomasin, etten ole tainnut ennen kommentoidakaan tähän blogiin, vaikka tätä onkin tullut luettua aktiivisesti jo kotva jos toinenkin. Niin että moi vaan ja kiitos ja anteeks :)

Riku kirjoitti...

No, en olisi uskonut että hiiren nappulaa voisi ikinä painaa väärällä tavalla. :D

Tuota hissi-ilmiötä varten on muuten olemassa epäsana: http://www.unwords.com/unword/elecelleration.html

Hehkuvainen kirjoitti...

Kukkahattuneiti: hih :).

Villasukka: no ihan varmasti!

Miia: kaiki napit toimivat selkeästi samalla kaavalla. Ja kiva kun kommentoit, puhu toki jatkossakin :)!

Riku: eipä sitä kovin helposti uskokaan :P.