16.1.2011

Muumimamman lääkejemma


Migreeniin taipuvaisena en oikeastaan lähde mihinkään ilman särkylääkkeitä. Pahvipakkauksen kuljettaminen repussa tai laukussa on kurjaa, sillä ajan mittaan se litistyy ja nuhjaantuu. Pillerirasioita on toki olemassa, mutta ne ovat melko pieniä vetoisuudeltaan ja lääkkeet täytyisi poistaa läpipainopakkauksistaan (että mahtuisi niitä enemmän sinne pikkuruiseen rasiaan). Niinpä annoin viimein periksi pitkään jatkuneelle houkutukselle ja tarpeelle, ja ostin pienen peltisen muumirasian.


Eikö olekin söpö? Panadolien lisäksi tuonne mahtuu muutamia laastareita, hakaneuloja ja yksittäispakattu desinfiointipyyhe. Nyt eivät tavarat nuhjaannu, vaan kulkevat näppärästi mukana.

Tietysti tein myös projektiin kuuluvat poistot, sillä rasia on mitä suurimmassa määrin kestohyödyke. Heitin roskiin wanhan hiusharjani ja rikkinäisen kiiltokuvakansioni (kiiltokuvat säästin).

Tavarasaldo 2011: -14

6 kommenttia:

Yamaba kirjoitti...

On sinulla tarkkaa joka suhteessa. Minä pärjään niiden nuhjuisten pahvilaatikoiden kanssa.

Elegia kirjoitti...

Kätevää, kun kaikki löytyy samasta "osoitteesta" eikä tarvitse penkoa erikseen joka asiaa.

Minulla kulkee käsilaukussa myös mukana pieni "pussukka", johon olen koonnut "pakolliset" laukkukamat, joita voi tarvita mm. huulirasva, särkylääke, pumpulipuikkoja ym. mitä ei ehkä tarvitse, mutta voi tarvita.

Alitsa kirjoitti...

Mulla on Mörkö-rasiassa eksoottisia mausteita. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Yamaba: minoon tarkka. Ja hulluna peltilaatikoihin :P.

Elegia: on se kätevää. Voi tuntua joskus turhalta, mutta kun tarve iskee niin kylläpä tuntuu kivalta että oli varautunut!

Alitsa: ihanaa!

Saoka kirjoitti...

Minulla on vastaavanlaisessa, hattivattikuvioidussa rasiassa kurkkupastilliaski. Pahviaski nuhjaantuu laukussa ja pastillit karkailevat pitkin laukun pohjaa ja taskuja. Peltirasia ei nyppäänny nurkistaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Se se vasta onkin ärsyttävää kun on pastillit pitkin laukunpohjia!