25.12.2010

Tonttupajalla osa 1


Nyt kun lahjukset ovat kulkeutuneet oikeille omistajilleen, on aika paljastaa mitä täällä on puuhailtu pitkin vuotta. Tavoitteeni oli, etten ostaisi joulumuistamisia varten mitään uutta, vaan tekisin kaiken vanhoista tai ilmaisista materiaaleista. Joitakin myönnytyksiä olen tehnyt, mutta melko pitkälle pärjäsin hamstraamillani kamoilla.

Joulukortteja varten kaikki tarvittava löytyi jo kotoa.


Näitä valmistui enemmänkin, tässä vain esimerkit malleista. Lähetin kyllä muutaman ostokortinkin, kun löysin niin söpöjä. Joidenkin korttien mukana lähti huopasydänheijastin. Sydämet ovat neulahuovutettuja, ja ompelin niihin heijastinnauhaa. Takana on hakaneula, jolla heijastimen saa kiinni sekä kortissa olevaan nauhaan että myöhemmin toivottavasti johonkin fiksumpaan paikkaan.


Villa on vanhoista varastoista, samoin hakaneulat, nauhat ja korttipaperit. Vain heijastinnauhaa piti ostaa, ja sitä jäi vielä jäljellekin. Luulenpa, että näitä sydänheijastimia kulkeutuu pukinkonttiin ensi vuonnakin.

3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Hienoja kortteja oot tehnyt!
Tänä vuonna mä tilasin liian vähän kortteja, joten pahoitteluni kun en teille lähettänyt. Mutta Rauhallista Joulua sinne teille!!!

Päivänsäde kirjoitti...

Heeiii, mä en ees hoksannu et se on heijastin! :D Mutta kyllä nyt löysi tiensä hyvin nopeasti takin hihaan, toivottavasti kestää menossa mukana. =)

Hehkuvainen kirjoitti...

Helinä: hyviä joulunjatkoja sinnekin, ja rutkasti onnea uudelle vuodelle! :)

Päivänsäde: no onpa hyvä että laitan tällaisia postauksia, voivat ihmiset tulla kurkkaamaan että mitä oikein saivatkaan :D!