4.12.2010

Oodi


Olen aiemmin ollut ihan sitä mieltä, että niin kauan kuin minulla on kaksi tervettä kättä, ei talouteen tarvita astianpesukonetta. Nyt, kun olen täällä saanut tottua kyseiseen laitteeseen, myönnän olleeni ennakkoluuloinen ja typerä. Tästä lähin laulan ylistyslauluja astianpesukoneelle ja julistan sen taivaallista ihanuutta! Se ei ainoastaan säästä aikaa vaan myös hermoja. Ja voi olla, että se myös osaltaan ylläpitää kotirauhaa. Loistovehje! (Älä vain ikinä hajoa.)

8 kommenttia:

Päivänsäde kirjoitti...

Sellainen on kyllä kätevä vehje. Sääli ettei mulle sovi sellaista, mutta ehkä joku kaunis päivä minäkin pääsen nauttimaan tuosta taivaallisuudesta. Nyt vain kuuntelen kuinka muut puhuu siitä kuinka tiskipöytä ja koko keittiö ovat niin siistejä kun omaa tuollaisen kapineen.

Päivänsäde kirjoitti...

Tälläseen saisi vuokraisäntä sijoittaa niin oisin aika onnellinen: http://www.gigantti.fi/product/kodinkoneet/liedet/TRIO9503X/candy-liesi-astianpesukone

Hanniina kirjoitti...

Kumma kyllä, tiskikonekaan ei estä tiskivuoria muodostumasta...

Hehkuvainen kirjoitti...

Päivänsäde: toivottavasti jonain päivänä!

Hanniina: niin, kyllä ne tiskit pitäisi ihan itse jaksaa laittaa sinne koneeseen ja ottaa sieltä koneesta sitten poiskin... :)

Hanni kirjoitti...

Pst, nykyiset astianpesukoneet säästää myös vettä...

H. kirjoitti...

Oma tiskikoneeni aukesi viime viikolla vain vasara-avusteisesti. Ei mennyt sitten enää kiinni se. Parit käsitiskit sen jälkeen tiskanneena olen melkoisen innokkaasti ja hanakasti matkalla tiskikonekauppaan huomenissa.

pilami kirjoitti...

Toi on niin totta! Kun astiapesukoneen kerran hankkii, ei siitä luovu enää koskaan!

Hehkuvainen kirjoitti...

Hanni: se on totta, väittävät ekologisiksi vehkeiksi!

H.: vasarakäyttöinen tiskikone ei kuulosta ihan parhaalta mahdolliselta. Toivottavasti kaupasta löytyi jotain kivaa :).

Pilami: näin on saattanut nyt käydä :P.