22.12.2010

And the winner is...


Tiedättekö! Voitin viime lauantaina lotossa! Minulla oli rivilläni viisi oikeaa numeroa, ja se antoi voittosummaksi 51 euroa ja 50 senttiä. Kyllä oli hurjan hienoa! Ehdin siinä jo hetken miettiä, että voi sentään, olisi nyt ollut yksi numero enemmän, niin voittosumma olisi ollut moninkertainen.

Sitten kuulin luokkatoveriltani, että hänen isäpuolensa oli saanut kuusi oikein - ja kironnut niin maan perusteellisesti, että korvat soivat siinä taloudessa varmaan vieläkin. Niinpä, harmittaahan se, kun jättipotti jää yhdestä numerosta kiinni. Siispä olinkin erityisen tyytyväinen omaan riviini. Se tuntui sentään oikealta voitolta. Kakkoseksi jäänyt oli pettynyt, hopea oli häpeä ja harmi.

Nyt on kyllä melkoinen lottovoittajaolo muutenkin. Selvisin hienosti syyslukukaudesta ja edessä on kahden viikon joululoma. Takaraivossa jäytää keskeneräinen opinnäytetyö ja se, ettei minulla etsinnöistä huolimatta ole työharjoittelupaikkaa kevääksi. Mutta yritän silti ihan oikeasti levätä ja nauttia ansaitsemastani vapaasta.

Löllöttelen kotona, askaroin kaikkea pientä, saunon, vastaanotan vieraita ja käyn itse vieraisilla (en vieraissa), syön herkkuja ja pusutan miehen puhki.

3 kommenttia:

Nan kirjoitti...

Onnittelut voitosta! Voittaminenhan on aina mukavaa eikä tuo ihan mitätön summa ole :)

Hyvää ja rauhallista joulua!

Hanni kirjoitti...

Oikein mukavaa joulua teille molemmille. Pussailkaa te vaan :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Nan: ei ollenkaan mitätön, sillä osti mm. ruokaa joulun pyhiksi :).

Hanni: kiits kiits! Pussailu jatkunee, jahka mies palaa kotiin ;).