7.11.2010

Väliaika


Puuh.

Helppoa se on muuttaa tyhjään asuntoon, kun saa vain lykätä tavaransa kaappeihin. Hiukan haastavampaa on muuttaa jo valmiiksi täyteen asuntoon. Omat tavarat saa sulloa kaappiin vasta kun sinne on Isolla Kädellä raivattu tilaa. Siksi täällä on edelleen tavaroita siellä minne ne eivät kuulu, vaikka tuntuu että olen huhkinut jo ihan riittävästi. Viikonloppu ei riittänyt siihen, että olisin saanut keittiönkin kuntoon.

Mies osti laihtuneelle säkkituolille 150 litraa ruokaa. Harmi etten ollut näkemässä sitä, kun mies askarteli sisukset tuoliin. Ehkä noin sata litraa meni oikeaan osoitteeseen, hiukan meni ohi. Valkoisia styroxpalloja löytyy joka paikasta (varmasti vielä ensi juhannuksenakin). Ensi kerralla varmistan, että olen paikalla oikeaan aikaan. Otan hyvän asennon sohvalla ja kuvaan koko projektin. Siitä riittäisi hupia varmasti teillekin.

3 kommenttia:

Yamaba kirjoitti...

Jaha, sinä olet muuttanut. Onnea uuteen kotiin. Asettuminen vie vielä varmaan aikansa. Etenkin ison miehen asettelu hänelle sopiviin paikkoihin ei suju hetkessä, etenkin kun hän on se joka asunnossa on jo aikaisemmin asunut. Mutta on se tehtävissä.

Alitsa kirjoitti...

Tässä teille lainaan: Iso Käsi :)

Onnea uuteen kotiin! Sait sitten kerralla kunnon esimakua miehen kanssa elämisestä...

t. nimim. ei mitään hajua, mitä kaikkia säätöjä meiltä löytyy nurkista 10 vuoden päästä juhannuksena :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Yamaba: jup, muutettu on. Ja järjestelty on, kovasti. Nyt alkaa näyttää jo melkein oikealta :).

Alitsa: kiitos käden lainasta, käytin sitä tänään keittiön siivoamisessa :). Miespuolisen henkilön kanssa olen asunut kyllä ennenkin, mutta aina näillä on ihan omat jekkunsa kyllä. Tämän kanssa on toistaiseksi ollut helppoa ja kivaa <3.