17.11.2010

Nyt meni hermo


Tiedätteko mikä ärsyttää kamalasti?

Se, ettei viitsitä ilmoittaa vaikka ollaan myöhästymässä sovitusta tapaamisesta tunnilla. Se, ettei edes älytä olla pahoillaan kun neljäkymmentä minuuttia odotettuani soitan kysyäkseni että missäs sitä ollaan. Se ärsyttää, kun unohdetaan koko tapaaminen eikä vuorokauteen vastata kyselyihini. Johan siinä ehdin huolestua että jotain vakavaa on tapahtunut! Se ärsyttää, kun ei vaivauduta edes kertomaan että ollaanko tulossa paikalle vai ei. Se ärsyttää, kun sovitut jutut tehdään vasta sitten kun erikseen niistä muistutan. Se ärsyttää, että huolettomasti hukataan materiaali, jonka olen toimittanut, ja hukataan vielä sitten se minunkin materiaalini, jota olen hävitettyjen tilalle lainannut. Ja vielä kuvitellaan että jatkossakin jeesaisin!

Tulee väistämättä sellainen olo, että tietyt ihmiset eivät kunnioita minun aikaani eivätkä sitä vaivaa, minkä olen nähnyt asioiden järjestämiseksi.

Että onko kiva. No ei ole.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei tosiaan ole kiva ei! Huh sentään, kannattaisi vähän ajatella kanssaihmisiään. Avuliaat ihmiset tuntuvat törmäävän tähän ongelmaan aina välillä, ettei muilla tunnu olevan hajuakaan siitä kuinka paljon vaivaa heidän hyväkseen on nähty. Eivätkä arvosta sen avuliaan ihmisen aikaa sitten yhtään.

Ei ole kivaa se.

H. kirjoitti...

Tässä sulle vähän piristystä. Loistolöytö — tiedän, että arvostat: http://olotila.yle.fi/ihmiset/blogit/ajatusten-miljoonalaatikko

Hehkuvainen kirjoitti...

Anonyymi: näin on.

H.: Markus Kajon blogi O__o! Mikä löytö!! Kiitos :).

Alitsa kirjoitti...

No johan nyt on perhana. Mä oon kans niitä ihmisiä, joille voittopuolisesti tehdään ohareita. Harvemmin itse teen niitä. Jos teen, morkkistan kymmenen vuotta.

Ärsyttävää ja aika ääliömäistä toisten epäkunnioittamista semmoinen.

Hehkuvainen kirjoitti...

Ärsyttävää on.

Ei kannata kymmentä vuotta morkkistaa. Selviää sillä kun pyytää heti kaverilta anteeksi tekemiään ohareita. Sitten se kaveri hetken murisee ja sitten antaa anteeksi, koska on kaveri. Ja sitten on asia hoidettu.