11.10.2010

Viikon teema


Nyt on energiansäästöviikko! Osallistu sinulle parhaalla tavalla ja muista että pienet teot merkitsevät yllättävän paljon.

Olen tänään yrittänyt säästää omaa energiaani touhuamalla mahdollisimman vähän. On sellainen inhottavasti pre-kipeä fiilis, enkä ollenkaan pidä siitä. Mies selvisi juuri pari viikkoa kestäneestä taudistaan, joten kaipa flunssa iskee minuun juuri sopivasti syysloman ja muuton kunniaksi. No, toivottavasti ei.

Yksi energiansäästöviikon toteutusvinkeistä on kierrättäminen. Tietynlaista kierrättämistä tulee tässä muuton alla tehtyä kovastikin, kun yritän päästä ylimääräisistä tavaroistani eroon. Nyt lähtee ja halvalla! Olen vienyt kassikaupalla kamaa Fidalle ja yrittänyt tyrkyttää tavaroita ystävilleni ilmaiseksi ja puoli-ilmaiseksi. Kohta pitäisi laittaa Huuto.nettiin ainakin sänky, mikro ja leivänpaahdin. Roskiinkin menee jotain, mutta toivottavasti mahdollisimman vähän. Yritän löytää tavaroille hyvän loppusijoituspaikan, sillä inhoan haaskausta.

3 kommenttia:

Mustikkamaa kirjoitti...

Harmi kun asun Helsingissä, nyt olisin tullut nurkkiin pyörimään ja katsastamaan tavaraa joka etsii uutta kotia ;).

Laitoin kirjeen postiin sunnuntaina. Saanet sen tänään? Kovin lyhyeksi jäi kuulumiset tällä kertaa, mutta seuraavalla kerralla lisää sitten taas. Tsemppiä muuttoon, kirjoittelehan kun olet saanut stressin pois (ei siis paineita).

Alitsa kirjoitti...

Onko kirjahyllyjä? Tarvitaan kipeästi...

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: kiitos kirjeestäsi, kohta hyökkään sen kimppuun :).

Alitsa: kirjahylly on, mutta se on uusi ja uutta kotia varten :). Ylimääräisiä ei ikävä kyllä ole.