8.7.2009

Väärä johtopäätös


Muistini on hyvä, mutta ilmeisen lyhyt. Koska olin menossa lenkille, riisuuduin jotta voisin laittaa ylleni lenkkivaatteet. Jostain syystä päätin sitten kuitenkin tehdä nakuna kaikenlaista muuta kuin pukeutumista. Laitoin tiskit likoon, sijasin sängyn, tarkastin sähköpostin.

Sitten muistin, että minulla oli joku homma kesken. Koska olin alasti, päättelin olleeni menossa suihkuun. Onneksi huomasin erheeni juuri ajoissa, ja saatoin suorittaa tehtävät oikeassa järjestyksessä. Ensin lenkki, sitten suihku.

10 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Ei voi olla noin lyhyt muisti kellään :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Noh, ehkä hieman liioittelin :). Mutta meinasin kyllä oikeasti könytä suihkuun ennen kuin iski tajuntaan etten ollut vielä käynyt lenkillä. :D

Yamaba kirjoitti...

Mielenkiintoinen tarina taas.

Mustikkamaa kirjoitti...

KUULOSTAAKO TUTULTA ;-D!

Aikuisten ADHD

Jos olet ihmetellyt, miksi pyöri(n/t) usein kuin väkkärä, vastaus tulee tässä:

Vähän aikaa sitten havaittiin, että nuorena vaivannut ADHD on muuttunut ilmiöksi nimeltä ITTVH - Iän Tuoma Tarkkaavaisuuden Vajaus Häiriö. Naisilla oireet alkavat huomattavasti miehiä aikaisemmin, joten tarkkana sisaret!

Näin se ilmenee: Päätän pestä autoni. Lähtiessäni kohti autotallia huomaan postia eteisen pöydällä.

Päätän selata postin läpi ennen kuin menen pesemään autoa. Tarkistan myös puhelimen vieressä olevat postiin menevät kutsu-kortit.

Laitan autonavaimet pöydälle ja rypistän roskapostin roskakoriin, jokaon pöydän alla. Silloin huomaan roskakorin olevan täynnä. Niinpä päätän laittaa kutsut takaisin pöydälle ja käydä tyhjentämässä roskakorin.

Mutta sitten tajusinkin, että kun kerran olen viemässä roskia ulos ja roskalaatikko sattuu olemaan lähellä postilaatikkoa, voin aivan hyvin laittaa kutsuihin ensin postimerkit ja viedä ne samalla laatikkoon.

Otan postimerkkikuoren esiin ja huomaan,että jäljellä on vain yksi
postimerkki. Lisää postimerkkejä on pöytälaatikossa työhuoneessani, joten lähden kohti työpöytääni, jonka päällä huomaan kokistölkin, jota olin ollut juomassa.

Jotta en merkkejä etsiessäni kaataisi kokista pitkin pöytää, siirrän sitä hieman syrjään. Huomaan, että kokis on alkanut hieman lämmetä ja päätän viedä sen jääkaappiin.

Matkalla jääkapille huomaan ikkunalla kukan, joka kaipaa pikaista kastelua.

Lasken kokiksen ikkunalaudalle ja huomaan lukulasini, joita olen
etsinyt koko aamun.

Ajattelen, että on varminta viedä lasit työpöydälleni heti sen jälkeen kun olen kastellut kukan. Lasken lasit takaisin ikkunalaudalle ja menen täyttämään kastelukannua kun siinä samassa huomaan TVn kaukosäätimen. Joku on jättänyt sen keittiön pöydälle. Tajuan, että illalla katsellessani telkkaria tarvitsen kaukosäädintä, mutta todennäköisesti en muista, että se on keittiön pöydällä, joten päätän viedä sen oikealle paikalleen kunhan vain ensin kastelen kukat.

Kaadan vähän vettä kukalle, mutta suurin osa läiskyy lattialle. Joten, laitan kaukosäätimen takaisin keittiön pöydälle ja haen pyyhkeitä, joilla kuivaan läikyttämäni veden. Matkalla liinavaatekaapille yritän muistaa mitä olin tekemässä.

Päivän lopuksi:
autoa ei ole pesty, kutsuja ei ole postitettu, roskista ei ole tyhjennetty, lämmin kokis on edelleen ikkunalaudalla, kukkia ei ole kasteltu, postimerkkejä on edelleen vain yksi, en löydä television kaukosäädintä saatikka lasejani, enkä muista minne olen laittanut autonavaimet.

Miettiessäni, miksi mitään hommaa ei ole hoidettu tänään, olen todella hämmentynyt, sillä olen ollut kiireinen koko päivän ja olen todella väsynyt.

Ymmärrän, että tämä on vakava ongelma ja aion hankkia apua, mutta
ensin tarkastan sähköpostini.....

Mie taas kirjoitti...

Just näin! :-)

Alissa kirjoitti...

Ihanaa, etten ole ainoa <3 Joskus päivän tullessa iltaan sitä vaan miettii, että koko päivän on ollu kiireessä, mutta mitään ei ole saanut aikaan. Mutta tähänhän on oikein hyvä selitys. ITTVH:sta kaikessa on kyse :)

Hanni kirjoitti...

Heh! Odotapas, kun tulet tähän vaihdevuosi-ikään. Silloin nuo jutut ei enää ole vitsejä vaan täyttä totta. Ihan oikeasti.

Hehkuvainen kirjoitti...

Yamaba: olet kyllä vähään tyytyväinen :D.

Mustikkamaa: näinpä :).

Sie taas: mihinkähän sitä vielä tämän päänsä kanssa joutuu... ;)

Alissa: en usko että minua vielä vaivaa kovasti mikään iän tuoma, mutta voihan tämä kyllä olla ensioire :D.

Hanni: sopisko että mää jättäisin noi vaihdevuodet kokonaan välistä...?

Mustikkamaa kirjoitti...

Hih, vielä tuossa eilen muistin, että mulle on monesti käyny niin, että kun koiran kanssa tullaan sateesta niin unohdan sen siihen eteiseen istumaan...ja se oikeesti istuu ja odottaa, vaikka kuinka kauan. Sitä kun ottaa ensin omat takit ja vehkeet pois, ja alkaa ettimään koiran tassupyyhettä, niin helposti ajatukset alkaa risteilemään ja sitä tekeekin sitten miljoonaa muuta asiaa, ja unohtaa koiran märkänä eteiseen. Monesti oon havahtunu vasta siihen, kun avomies kysyy, että missä koira on. "Ainiin, se istuu tuolla eteisessä..." :-D

Hehkuvainen kirjoitti...

Koira parka :D!