4.7.2009

Jotain muuta kuin vesihiihtoa


Koska oman nenän kaivaminen käy joskus tylsäksi, on toisen nenän kaivelu mukavaa vaihtelua. Keskiviikkona kaivoin rikkaan vanhan miehen nenää hiekkapaperilla ja mattoveitsellä. Lisäksi kutittelin häntä siveltimellä. Klikatkaa kuvaa rohkeasti isommaksi, ei hän pure.


Ohjelmassa oli siis commedia dell'arte-naamion prototyypin viimeistelyä. En flunssan takia päässyt mukaan muovailuun ja kipsillä läträämiseen, mutta onnekseni sain sitten osallistua viimeistelyyn. Väärinkäsitysten välttämiseksi sanon siis että taitavat ystäväni vastaavat naamion hienosta ulkonäöstä, minä vain vähän suurensin silmänreikiä, hioin pikkuisen teräviä reunoja sieltä sun täältä ja sudin pohjamaalia pintaan. Niin ja iskin sivuihin reiät nauhoja varten.

Mutta koska tämä oli vasta kokeilu, saan myöhemmin toivottavasti tutustua lähemmin kaikkiin työvaiheisiin. Naamioita tarvitaan nimittäin muutamia lisää. Nyt valmistui Pantalone, myöhemmin joitain muita oletettavasti vähän tähän tyyliin. Mielenkiintoinen projekti.

Ja sitten täällä on valmistunut kirjoja kahtena eri päivänä. Ensi viikolla olisi tarkoitus askarrella vielä lisää. Paperivarastoni on kiitettävästi pienentynyt ahkeroinnin seurauksena, mutta vielä on materiaaleja jäljellä. Tässä joitakin valmistuneita juttuja:
En tiedä kuka ääliö keksi laittaa viimeisen kuvan kirjat tuohon asentoon. Ei mitään järkeä. Vasemmanpuoleinen kansi on ruskea ja turkoosi (meinasin kirjoittaa että ruskoosi!), ei musta ja sininen.


Ja tänään voisin vihdoin tarttua neuleisiini, jotka ovat odottaneet helteiden loppumista.

5 kommenttia:

Mie taas kirjoitti...

Taas kerran: Ootpa sä taitava! :-O

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiits kiits :).

Alitsa kirjoitti...

Voihan jessus miten hieno naamari!!!

Hanni kirjoitti...

Kirjoitin susta oman postauksen blogiini, sie ihanuus terv. Keinoemo

Hehkuvainen kirjoitti...

Alitsa: tytöt tekivät hyvät pohjatyöt :). Näistä tulee kyllä hienoja!

Hanni: hih :).