18.6.2009

Viimeistä vietiin


Viides taitohaastepaketti meni perille juuri ennen pyhiä.


Postipoika kuljetti Mustikkamaalle pikkuisen kierreselkäisen kirjasen, mehiläisvahavoidetta ja jalkakylpysuolaa.

Olipa hauska tämä haaste. Tavoitteeni oli tehdä mahdollisimman moni juttu materiaaleista, jotka minulta jo löytyy kotoa. Onnistuin siinä aika hyvin, en ostanut juuri mitään uutta. Varasto ei silti tunnu pienentyneen... täytyy siis tehdä lisää juttuja! Tuossa onkin puikoilla jo jotain jännää, ja suunnitteilla monta monituista projektia. Kun tekis vaan, eikä miettis.

6 kommenttia:

Mie taas kirjoitti...

Mä en ole vielä lähettänyt/tehnyt ensimmäistäkään. :-/ Onneksi on vielä aikaa! :-D Ja mitkäs ne säännöt olikaan, mitä nää jutskat sai olla, jotain, minkä ite on tehnyt..?

Sä oot ollu ahkera! :-)

Hanni kirjoitti...

Voisit sie järjestää uuden taitohaasteen, ja laittaa mut sinne etunenään palkinnon saajaksi? Voisitko? Mulla on haaste vasta ideoina, mutta toteutus vähän viipyilee...........

Hehkuvainen kirjoitti...

Sie taas: tuoltahan ne säännöt löytyy linkin takaa. Eipä siinä juuri mitään sääntöjä ollu, mikä vaan itse tehty kelpaa. Vaikka ikkunoidenpesu tai hartiahieronta, jos sellaisen voi toteuttaa :).

Hanni: koska et kelpuuttanut kisassa saamaasi varasijaa, joudut tyytymään jämäpalkintoon. Se on tuossa hiljalleen valmistumassa, odota vain kärsivällisesti... ;)

Ipo kirjoitti...

Hienoaja juttuja olet tehnyt! :)

Leppeää juhannusta!

Mie taas kirjoitti...

No eihän tässä sitten oo härän päivää! :-D Varokaa, kaverit! :-D

Hehkuvainen kirjoitti...

Ipo: tack! Lempeää keskikesän juhlaa sinullekin!

Sie taas: ei hätää lainkaan ^_^.