8.6.2009

Paikkoja avoinna!


Blogimaailma on merkillinen, sillä täällä voi periaatteessa kuka vain nousta ihan oikeasti kuuluisuuteen. Ajattelin, että kyllä minäkin sen voisin tehdä, tosin ihan ilman omia ansioitani. Voisin nousta suoraan huipulle, tulla Blogistanian kuumimmaksi julkkikseksi! Näkyisin ja kuuluisin joka paikassa! Jokainen haluaisi tavata minut! Näin suurena julkimona tarvitsen tietysti hovin eli henkilökuntaa, ja siinä te tulette kuvaan mukaan.

Ipo on managerini. Hän huolehtii siitä, että esiintymiskalenterini on täynnä ja ojennuksessa. Haastattelu- ja keikkapyynnöt esitetään hänelle, palkkioista puhutaan hänen kanssaan. Ipo huolehtii kaikista sopimuksistani ja lakiasioista. Hän tunnistaa kyllä kusetus- ja riistämisyritykset, ne eivät mene läpi. Ipolla on paljon alaisia, jotka huolehtivat mm. fanipostiin vastaamisesta.

Tilinhoitoni uskon Avaruushiirelle. Hän huolehtii mittavan omaisuuteni jatkuvasta kasvusta. En tokikaan ehdi julkkiksena miettiä raha-asioita, joten luotettava kirstunvartija on oltava. Avaruushiiri huolehtii kaikenlaisista säätiö- ja lahjoitusasioista, sekä tietenkin henkilökunnan palkoista. Hän tekee yhteistyötä erityisesti managerini ja shoppailuassistenttini kanssa.

Henkivartijakseni ja autonkuljettajakseni kelpuutan vain Teron. Tosin koska minua täytyy suojella 24/7, joudun ehkä palkkaamaan lisää ihmisiä tähän hommaan. Lupaan haastatella kaikki, jotka pystyvät salilla samaan kuin Tero. Ajokortti ja aseenkantolupa ovat välttämättömiä.

Elegia on hovikuvaajani. Hänen kuvankäsittelytaitojensa ansiosta minusta julkaistaan aina vain kauniita, mystisen synkkiä ja imagooni sopivia kuvia. Elegia vastaa julkkisblogini visuaalisesta ilmeestä ja tekee jonkin verran yhteistyötä Hanniinan kanssa. Hanniina huolehtii lehdistötiedotteistani ja oikolukee blogikirjoitukseni. Hanniina myös auttaa minua kirjoittamaan muistelmani ja toimii muutenkin kirjallisen ilmaisuni tukijana.

Metta on hoviompelijani. Hän tekee kaikki esiintymisasuni ja gaalapukuni. Hänen luovuutensa ansiosta säästyn siltä häpeältä, että jollain olisi punaisella matolla samanlainen puku kuin minulla. Metta työskentelee luonnollisesti yhteistyössä Khrestelin kanssa. Khrestel on stailaajani ja shoppailuassistenttini. Lisäksi hän vastaa meikkauksesta ja kampauksesta ja katsoo että olen aina edustuskunnossa.

Kunnostani vastaa MouMou, joka on personal trainerini. Hänen sinnikkyytensä ansiosta minulla on yhtä upea kroppa kuin hänellä, ja niinpä näytän lumoavalta mittatilauspuvuissani. MouMoun pirteän olemuksen ansiosta treenaaminen on hauskaa eikä lainkaan pakkopullaisaa. MouMou vastaa myös koreografioista, jos niitä esiintyessäni tarvitsen.

Jokaisella megajulkimolla täytyy olla paikka, jonne vetäytyä rauhoittumaan kun julkisuuden paineet käyvät liian koviksi, ja henkilö, joka pitää maan pinnalla kun diivan elkeet alkavat häiritä jo itseäkin. Minut pitää tolkuissani keinoemoni Hanni, jonka luo menen itkemään kun iltapäivälehdissä kirjoitetaan minusta ikävästi. Hanni pitää minut piilossa ilkeiltä paparazzeilta ja antaa minun olla oma arkinen itseni silloin kun kohu ympärilläni käy ylivoimaiseksi.

Siinähän sitä jo olisi. Vielä olisi töitä ainakin kokille, puutarhurille, siivoojalle ja salarakkaalle. (Huom! Salarakkaan pesti on palkaton, mutta se sisältää runsaasti muita etuja.) Lisäksi tarvitsen jonkun, joka valmistaa tai valmistuttaa fanituotteet ja hoitaa niiden myynnin ja markkinoinnin. Muitakin työpaikkoja saattaa olla avoinna sellaisille, jotka osaavat itseään sopivasti mainostaa. Ja loput voivat sitten olla niitä fanejani.

Ei muuta kuin hakemuksia tulemaan!

21 kommenttia:

Alissa kirjoitti...

Siis sinähän tarvitset ehdottomasti henkilökohtaisen avustajan, jonkun joka seuraa sinua koko ajan ja varmistaa, että olet joka hetki täydellinen. Ts. nappaa kengän kantaan tarttuneen vessapaperin palan pois, muistuttaa huulipunan lisäämisestä, korjaa huivin asettelua. Toimittaa välttämöttämyyslistat etukäteen paikkoihin, joihin menet, jotta ei pääsisi käymään sellaista vahinkoa, että esim. ravintolassa olisi väärän väriset pöytäliinat, kun sinne menet tai haastattelutilaisuudessa maljakossa olisi vääriä kukkia... Luonnollisesti minä olisin aivan loistava tähän tehtävään. Kokemusta löytyy yhden ex-miehen paapomisesta ja jälkien korjaamisesta, joten mtaatusti osaisin tehtävän :)

Susikairan akka kirjoitti...

Kaikilla isoilla staroilla on perässään liuta pyrkyreitä ja siipiveikkoja. Minä voisin olla juuri semmoinen;D Että esim. linkittäisin blogiisi,kun olisin nähnyt (märkää) toiveunta, että olet haastanut minut haasteeseen;D

MouMou kirjoitti...

Muuten hyvä, mutta koreografiat?!:D Jos tahdot muistuttaa epilepsiakohtauksesta/ripulista kärsivää Mr. Beania, se kyllä sopii.;)

Johanna kirjoitti...

Apus siipiveikko tai salarakas :D

Minä voin kysyä Desthealta josko hän valmistaisi fanituotteet ja minä sitten voisin markkinoida niitä.. :D

Hanni kirjoitti...

Kiinni veti! Tulet sitten mun keksimään hyvään piilopaikkaan, kun julkisuus alkaa ahdistaa. Mie olen nyt NIIN otettu, etten pysy nahoissani :D Tästä mun heikentynyt itsetuntoni (! selitys blogissani) nousee kummasti, kiitos söpöliini!

Saoka kirjoitti...

No job for meeeee? *näyttää pitkää alahuulta*

Soveltuisinko siihen fanituotehommaan edes? ;-)

Hehkuvainen kirjoitti...

Alissa: kotioloissa en ehkä henkilökohtaista assistenttia tarttis, mutta matkoilla semmoinen voisi olla kätevä. Sää voisitkin sitten ehkä olla mun matkakoordinaattori, joka huolehtis matkaliput ja -tavarat ja varais hotellihuoneet ja olis aina matkoilla apuna :D.

Susikairan akka: no jos semmoiseksi rupeat, niin sopii, mutta siitä ei kyllä sitten makseta palkkaa ;).

MouMou: kiva! Mistähän mä sellasen käsityksen olin saanut että sulta voisi saada hyvän koreografian... no, kirjoitinkin että jos tarvitsen sellaista - ei ole kovin todennäköistä. Tosin jos kerrankin, niin olkoon se sitten unohtumaton :D.

Johanna: minä luulen että voisit ryhtyä Khrestelin alaiseksi tuonne shoppailupuolelle... eikä se huono juttu olisi jos markkinoinnissakin voisit auttaa :).

Hanni: <3

Saoka: no soveltuisit, varmasti! Siltä puolelta löytyy paljon hommaa. Suunnittelua, valmistamista, pakkausta, myyntiä, postitusta, varastonhoitoa... vaikka mitä!

Mustikkamaa kirjoitti...

No job for meeee either? Tosin mä voisin ilmoittautua kokiksi! Koska oon ollut kasvissyöjä melkein puolet elämästäni, tiedän millainen kasvisruoka on hyvää ja RAKASTAN KOKKAAMISTA!! Aitoa kasvissyöjän kokkausosaamista siis ;-D! Saanko, oi saanko?

Hehkuvainen kirjoitti...

No mutta tottahan toki, kokiksi otan sinut! ^_^

Avaruushiiri kirjoitti...

Roger that. Niinhän tuo sanoi kaverini Attekin löytäessään minut taannoisen teatteriesityksen lippukassalta, että "Jos jossain on kassalipas, niin kyllä A. löytyy sitä vartioimasta." ^__^

Alitsa kirjoitti...

Ei sinulla olisi mitään TODELLA omituista paikka avoinna? Hei, nyt keksin: mä voisin olla sun astrologi-neuvonantaja! Kaikki asiat pitää käydä sitten mun kautta, niin konsultoin tähdiltä ovatko niiden asemat suotuisat! :D

Elegia kirjoitti...

Voi jee, juuri töitä olenkin vailla ja missään ei olisi mieluummin töissä kuin sinulla! Voin muuten samalla rytyä puutarhuriksesi. En tosin tajua kukkien kasvattamisesta mitään, mutta osaan loikoa (aurikoisella ja lämpimällä säällä) aurinkotuolissa :D

Muuten, olet ollut viime aikoina ajatuksissani liittyen juurikin valokuviin. Minulle on jäänyt elävästi mieleeni se postaus, jossa kirjoitit kuvakammostasi ja siitä, että olit siitä terpassakin maininnut. Hän kehotti sinua tuomaan kuvia seuraavaan istuntoon ja loppu onkin legendaa :DDD

Tämä tuli mieleeni siitä, että sisareni otti minusta kuvia täällä käydessään (yleensähän vältän kuvissa olemista kuin ruttoa samoista syistä kuin sinäkin) ja muutama päivä sitten sain kuvat vähtäväkseni. Siis HYI HYI HYI!!! Ihan oikeasti, en edes tunnistanut iseäni niistä. Mielenterveyteni järkkyi pariksi päiväksi ja mietin, etten enää koskaan mene minnekään (ilman paperipussia päässäni).

Niin se vain on, että joitain ei ole luotu linssin eteen. Ja kamalinta on, että pitäisi mennä perjantaina kuvauksiin (hääkuvat otetaan silloin - johan vihkimisestä on puolitoista vuotta). Masentaa jo etukäteen, vaikka jotain toivoa tietenkin on, koska kyseessä on ammattikuvaaja. Ehkä hän osaa pelastaa minut :D

Susikairan akka kirjoitti...

Paketti perillä ja voi miten hurmaava paketti olikin=) Kiitos! Olen aivan liikutuksissani:) Olet ihana!

Ipo kirjoitti...

Hee! :D Ehkä maailman hauskin juttu! :) Haluan ehdottomasti olla mukana nostamassa sinua kuuluisuuteen! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Avaruushiiri: :D

Alitsa: no mutta tietenkin, enhän voi tehdä mitään tärkeitä päätöksiä ennen kuin kuulen astrologini mielipiteen!

Elegia: ei, kyllä puutarhurin täytyy tietää mitä tekee. Jos ei kotimaasta ketään löydy, niin sitten minun on ehkä pakko palkata joku upeakroppainen Juan siihen hommaan... voi voi :D. Tsemppiä hääkuvaan! Kyllä se kummasti parantaa lopputulosta, kun kuvaaja on ammattilainen :).

Susikairan akka: loistavaa :)!

Ipo: voi miten hyvä! Ilman sinua tästä ei mitään tulisikaan ^_^.

Urpoturpo kirjoitti...

Minua kiinnostaisi tuo salarakkaan pesti mutta sitä ennen muutama asia vaatisi selvennystä... Mainitsit, että homma on palkatonta mutta sisältää muita etuja niin tarvitaanko näiden etujen saamiseen jokin etukortti? Saako esim. plussa-kortilla enemmän pussailua tai äsS-etukortilla peppua?

terkuin, UT

Hehkuvainen kirjoitti...

Etukortteja ei tarvita. Sinä oisitkin todellinen salarakas, kun olet minullekin tuntematon! Siis voisiko salaisemmaksi enää mennä :o! :D Pistetään harkintaan.

Urpoturpo kirjoitti...

Sinä oisitkin todellinen salarakas, kun olet minullekin tuntematon! Siis voisiko salaisemmaksi enää mennä

No eikös se olekin juuri siinä vitsinä? ;) Tapaisimme jossakin kummallekin vieraassa kaupungissa, ei nimiä, ei numeroita, ei titteleitä tai mitään turhia sanoja, vain ja ainoastaan toisen kosketus ja läheisyys... Kutkuttavan jännitävää...

Hehkuvainen kirjoitti...

... ja kummallakin vielä paperipussi päässä...? :D Top Secret!

Omppu kirjoitti...

Voi, kokin paikka meni jo! Mä haluan sitten olla se puutarhuri.

Hehkuvainen kirjoitti...

Loistavaa, Omppu! Sinusta tulee puutarhurini ^_^.