21.5.2009

Liimatahra = käsityön merkki


Sisko osti Bind-it-all-laitteen ja siihen kierteitä, minä hamstrasin paperia kassikaupalla ja sitten yhdistimme voimamme pariksi päiväksi. Käsittämättömällä vimmalla saimme kämppäni ennennäkemättömään kaaokseen ja hirmusti hienoja juttuja tehtyä! Kuvia kannattaa klikkailla isommaksi.

Tässä yksi näyte siskon aikaansaannoksista:


Ja tässä muutamia siskon kortteja:Joitakin minun tekeleitäni:Tuossa alemmassa kuvassa oikeanpuoleinen lärppy on hankala kuvattava, kun sen uloimpana kansilehtenä on kirkas muovi, joka heijastaa kurjasti. Ja vielä pari esimerkkiä tekemistäni korteista:


Paljon, paljon muutakin tehtiin, mutta ne ovat joko vähemmän kuvauskelpoisia juttuja, samanlaisia juttuja kuin nyt esitellyt tai salaisia juttuja. Ja nyt pikainen blogikierros ennen seuraavia seikkailuja!

7 kommenttia:

Keijukammarin Tanja kirjoitti...

Onpas hienoja! Kovin ahkeria olette oolleet!

Tuolla konstilla saisi persoonallisen ja juuri oikean kokoisen portfolion itselleen :)

Saoka kirjoitti...

On ne olleet ahkeria! Hienoja ovat aikaansaannoksenne :-)

Mie taas kirjoitti...

Wau! :-D Ootte te vaan lahjakkaita!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiits kiits kaikille! :) Sisko jätti minulle laitteen ja kierteet lainaan, joten voi olla että näitä tulee lisää... ja lisää... ja lisää...

Hannele kirjoitti...

Oho kun hianoja! Pääsinks mie viiden parhaan joukkoon siinä itsetehdyn palkinnon haasteessa...? :D Vink!

Johanna kirjoitti...

Vau, hienoja! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Hannele: sie sait varasijan, muttet sitäkään huolinu! Ilman saat olla! Nih! :D (Ei vaiskaan, olet sinä mielessäni, myös näissä asioissa.)

Johanna: kiitos :).