6.4.2009

Läski tummuu


Huomaan, että olen viime aikoina valittanut aivan ihmeellisen vähän yksinäisyyttäni. Ruikutuksen määrä on ollut todellakin huomattavan vähäinen siihen nähden miten suuresti kaipaan toisen ihmisen läheisyyttä. Ehkä minulla on ollut kerrankin muuta ajattelemista kuin epätoivoni.

En minä isosti halua valittaa nytkään. Sen vain sanon, että ärsyttää. Kaikki ärsyttää. Horoskooppikin ärsyttää. "Maanantai alkaa mahtavasti, saat loistavia uutisia tai sitten joku osoittaa aivan ihanaa kiinnostusta sinua kohtaan. Sinkkuoinaat voivat olla varuillaan." Ja PASKAT! Jos horoskooppeja raapustava ihminen ei aio itse tulla viettelemään minua, hänen ei pitäisi kirjoittaa tuollaista kakkaa.

Ensimmäinen, joka toivottaa minulle mukahauskasti munarikasta pääsiäistä, saa nyrkin naamaansa. Se, joka uskaltaa sanoa että minun pitäisi nauttia sinkkuna olosta nyt kun vielä voin, saa nyrkin naamaansa ja dynamiittipötkön anukseensa.

Sanontatavan perusteella perseeseen ammuttu karhu on eläinmaailman äksyin otus. Väitän, että tarpeeksi kauan ilman seksiä ollut nainen on sopivasti ärsytettynä vähintään yhtä vaarallinen. Olen hirmu huonoa seuraa nyt. Olen pahoillani, jos ärähdän syyttä.

Ehkäpä yritän tasata oloani lenkillä, etten tapa ketään illan tanssiharjoituksissa.

15 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Munarikkaan pääsiäisen toivottaminen on NIIN ärsyttävää!

Ja todellakin, horoskooppien laatijoiden pitäisi tulla itse toteuttamaan kaikki kohtaamiset, romanttiset illat ja rahahuolien poistumiset.

Saoka kirjoitti...

Perustetaan kansanliike vastustamaan hupihoroskooppeja! Ja alatyylin vitsejä!

Mustikkamaa kirjoitti...

Kirje on valmis, koitan saada illalla postiin joten on sulla varmaan keskiviikkona :).

Aiheesta lisää kirjeessä, mutta entäs jos ei saa munaa vaikka virpoisikin...? o_0 Ei se oo aina herkkua parisuhteessakaan. Älä pliis ärähdä :).

Hehkuvainen kirjoitti...

Mimmu: kiitos.

Saoka: alatyylin vitsejä en voi vastustaa, koska pidän niistä liikaa. Mutta hupihoroskooppien kirjoittajat voidaan hirttää vaikka heti!

Mustikkamaa: oi kyllä ärähdän! Kommenttisi on dynamiittipötkön arvoinen! Koska ollaan kuitenkin ystäviä, saat kertoa että haluatko dynyn ahteriisi pystyyn vai poikittain.

(Ymmärrän tuskasi ja lav juu hani <3, mutta juuri nyt multa ei kyllä heru tippaakaan empatiaa kenellekään joka on harrastanut seksiä elokuun 2007 jälkeen.)

Mustikkamaa kirjoitti...

Arvelinkin että tästä varmaan tulee se dynamiittipötkö arseen :D. Juu ja mielummin pystyyn, kyllä se dynamiitti perseessä varmaan tekee ihan hyvää nyt :D. Lav juu tuu.

ipo kirjoitti...

"Se, joka uskaltaa sanoa että minun pitäisi nauttia sinkkuna olosta nyt kun vielä voin, saa nyrkin naamaansa ja dynamiittipötkön anukseensa."

OIKEIN! :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: "tahdon olla sulle hyvin hellä", lauloi hän kun tunki piikkilangalla päällystettyä räjähdettä kaverin takalistoon.

:D

Ipo: ^_^

Mustikkamaa kirjoitti...

Muahhah ja ah ;D.

Kirje tulee ehkä tänään siulle, viimestään kuitenki huomenna. Laitoin eilen postiin :).

Hannele kirjoitti...

Tähän ei uskalla edes kommentoida, ettei tule nyrkki naamaan :D

Susikairan akka kirjoitti...

Minua aina lohduttaa surkeissa horoskoopeissa se ajatus, että ne joutuu laatimaan se, joka tulee viimeisenä töihin:)

Tietysti silloin, kun horoskooppi lupaa jotain kivaa, se pitää paikkansa- tottakai!

Hehkuvainen kirjoitti...

Mustikkamaa: kiitos, kirje tuli jo tänään minua ilahduttamaan :).

Hannele: kiva kun kuitenkin uskalsit :).

Susikairan akka: lukiossa äidinkielen opettajani tunnusti, että hän oli nuorempana kesätöikseen kirjoitellut horoskooppeja lehtiin. Jos joku onneton silloin vielä uskoi iltapäivälehtien horroskaappeihin, niin ei kyllä uskonut sen jälkeen :D.

Mustikkamaa kirjoitti...

Mä hajoan itteeni. H-A-J-O-A-N!!!!! Vittuvittuvittu saaaaatana!!! >:(

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi ei! Älä hajoa, kulta! Tai hajoa, jos se helpottaa. Murru, pura, anna tulla. Lepää. Ja kokoa sitten itsesi uudestaan.

Mustikkamaa kirjoitti...

Itkin eilen tarpeeksi, ei pysty enää. Nyt vain vituttaa. Kiitos juttuseurasta <3; juuri pesin erittäin likaisen koiran ;D....

Hehkuvainen kirjoitti...

^_^