26.3.2009

Lääkkeet?


Lempi. Niin kuin esimerkiksi lempiväri. Miten se lempi taipuu? Lempi, lemmempi, lemmin? Lempi, lempimimpi, lempimin? Tämä on minun lempeisin väri? (Aivokapasiteettini on selkeästi oikeassa käytössä.)

Minua laulattaa. (Kymmenen pistettä sille joka arvaa mitä muuta.)

Kun seisoo kolmelta aamuyöllä pimeässä keittiössään alasti syömässä rusinoita ja miettimässä painovoiman ja sydämen sykkeen suhdetta, niin... no, niin, sitten seisoo kolmelta aamuyöllä pimeässä keittiössään alasti syömässä rusinoita ja miettimässä painovoiman ja sydämen sykkeen suhdetta. Ei siitä sen enempää. (Kun tulin sanoneeksi etten kirjoittaisi.)

Hysteeristä.

Luulen, että voin jotenkin ymmärtää miltä lottovoittajasta tuntuu. Kun haluaisi puhua, mutta olisi oman itsen kannalta parasta ettei hiiskuisi sanaakaan.

(En nyt tarkoita sitä, että kun näkee miehestä seksiunta, niin voisi olla kertomatta sitä unta yksityiskohtaisesti sille miehelle. Itsensä paljastamiseen liittyvät estot... saisiko niitä kaupasta? Minulta tuntuu puuttuvan.)

En kyllä ole voittanut lotossa. Olisinkin. Eikä ole unelmieni mies (tai edes mies) nainut minulta tajua kankaalle. Uskokaa, olisitte kyllä jo kuulleet siitä (kts. edellä oleva pohdinta itsen paljastamiseen liittyvien estojen puuttumisesta). Enkä ole löytänyt töitä. Olisitte kyllä kuulleet siitäkin, vaikka se onkin uutisarvoltaan vähäisempi asia kuin se että olisin löytänyt itselleni miehen. Ei, täällä on kaikki ennallaan.

Mutta silti, semmoinen olo on että ymmärrän lottovoittajan tuskaa. Tämä liittyy tehtävään, jonka sain psykiatrilta (pirullinen tehtävä on se, en selviä).

Tämä naurattaa aina vaan.

Voihan olla, että olen höpnöösissä. (Se on vähän niin kuin hypnoosi). Tai sitten alan olla vanhuudenhöperö. Huomenna on syntymäpäiväni. Alkuvuodesta ihmettelin sitä, että kuinka ihmeessä siskoni voi täyttää jo 26 vuotta. Missä vaiheessa hänestä on tullut niin vanha?!? En tietenkään ajatellut sitä, että minä olen kaksi vuotta häntä vanhempi. Vanha. Ei, se ei sovi minuun nyt ollenkaan. Aikuinen? Hah. Kypsä? Öm...

Uskomattoman seksikäs kroppani kyllä tuntee ajan hampaan kaluavan itseään. (Kaluavan = kalu + haluavan?) Saakelin romu! No, ei voi olla mitään kamalan vakavaa, kun maanantaina tehdyn perusverenkuvatutkimuksen mukaan kaikki on kohdallaan. Kaikki nätisti viitearvojen sisällä. Erinomaista.

Tissit! (No niin, nyt on mainittu nekin.)

Ja ai niin! Vaikka en lottovoittoa olekaan saanut, niin minusta tuntuu siltä että ihmislotossa olen saanut pääpotin. Siis miten voi olla mahdollista, että Maailman Ihanimmat Ihmiset ovat juuri minun ystäviäni? Hali-pus-riks-raks-poks kaikille! Oi Jumala, johon en usko, anna minun pitää nämä ihmiset elämässäni ja anna heille voimaa kestää minua. Erityisesti pyydän kärsivällisyyttä Avaruushiirelle, joka on luvannut lähteä tänään kanssani kahville. Tässä paketissa on nyt kestämistä.

Vapaasti assosioiva ja erikoisesti säteilevä Hehku on liikkeellä! Varokaa! (Jos se tulee kohdalle etkä pääse karkuun, heittäydy selällesi. Hehku voi luulla että olet kuollut ja jättää sinut rauhaan. Tai sitten Hehku luulee että haluat panna ja voi käyttää sinua hyväkseen.)

Kohti uusia seikkailuja, hip hip!

21 kommenttia:

Ipo kirjoitti...

Mä arvaan, että sun tehtävä liittyy jotenkin miehiin! Jos sun tehtävänä on metsästää mies, niin mikäli energiaa riittää, metsästäisitkö yhden minullekin, pliis!? :D

Oikein onnekasta synttäriä, huomenna!!! *hali*

Avaruushiiri kirjoitti...

Kuulostaapa lupaavalta. =^^=
Tiedossa kiehtovia keskusteluja.
Maltan tuskin odottaa neljään asti.

SatuU kirjoitti...

Onnittelut huomiselle - ja muutenkin!!

Johanna kirjoitti...

:D Kiitos ratkiriemukkaasta tekstistä :)
Olin huomaavinani Terry Pratchet -maisia piirteitä.
Mihin tulokseen tulit muuten alasti keittiössä?

Susikairan akka kirjoitti...

Hihhhiii=D Jos päivä olikin aamusta musta, niin tätä selkeää postausta sisäistäessäni hymy nousi huulille ja nauru raikui toimistossa=D Kiitos Hehku ja suurella mielenkiinnolla odotan jatkoa. Yritän muistaa, etten laita mitään suuhuni-tukehtumisen vaara täällä blogissasi on ilmeinen:)

Hannele kirjoitti...

Voi sinnuu, mikä postaus :) Oot sie ihkuhehku. Ja vanha! <3

Susikairan akka kirjoitti...

...Nyt jäi kuitenkin vielä vähän vaivaamaan, meinaan toi ruohopostaus ja tämä sangen tiivistunnelmainen teksti (kävin kurkkimassa kaikki linkit;D)...Että mitähän tehtäviä sulle on annettu?

Villasukka kirjoitti...

Onnea huomiselle! Jos sinä ole vanha.... minä olen muinaismuisto... pysyvästi höpnöösissä :)

Mustikkamaa kirjoitti...

Hehku, sä oot mahtava <3!

Minulla on kulta... niinkuin rakas. Kullan kanssa saunaan. Minulla on monta kultaa... kullien kanssa saunaan? Ei, sanaleikki nyt jostain kusee pahemman kerran, koska sehän on kultien kanssa. Mutta muistan joskus leikitelleeni kullan kanssa niin että siitä tuli kulli ilman t:tä... Jaha.

Salla kirjoitti...

Ahaa.... Onnea huomisen synttärin johdosta meitin koko poppoolta!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista :D.

Ipo: ei, tehtäväni ei ole metsästää miestä (se se olisikin jo aivan mahdotonta) :D. Mutta jos alkaa noita ukkoja yllättäen tulla ovista ja ikkunoista, niin lähetän kyllä luoksesi ne joita en itse tarvitse ;).

Avaruushiiri: mutta hyvää kannattaa aina odottaa ;). Kiitos taas kerran tuhannesti.

SatuU: kiits kiits ^_^.

Johanna: ollos hyvä :). Pratchettia en olekaan lukenut taas moneen vuoteen. Pitäisi kyllä. Ja keittiössä tulin lähinnä siihen tulokseen että olisi kai parempi nukkua ;D.

Susikairan akka: jatkoa? Onko tälle tulossa jatkoa :o? Ehkäpä ei kuitenkaan :D. Ja annettu tehtävä aiheuttaa minulle harmaita hiuksia ja ahdistusta :/. Ehkä nämä hepulikohtaukset ovat mieleni tapa tasapainottaa tilannetta.

Hannele: tämmöstä tää välillä tosiaan on. Oisko se sittenkin Kevät iskenyt...? :D

Villasukka: kiitos kaunis! Ikä on vain numeroita, ei me niitä tuijoteta, eihän :D?

Mustikkamaa: :D Sanojen taivuttelu voi joskus johtaa sangen omituisiin olotiloihin ;).

Salla: gracias <3.

Johanna kirjoitti...

ONNEA!! :) :)

Nan kirjoitti...

Onpa sinulla hulvaton meininki, kiva :D

Oikein hyvää syntymäpäivää!:)

Saoka kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakkain, hyvää syntymäpäivää toivotan. Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakkain, ja paljon onnea vaan!

Anonyymi kirjoitti...

no mut eihän lempi ole adjektiivi vaan substantiivi, synonyymi rakkaudelle. Siitä on vaan tullut etuliite suosikki-asioihin. Mutta ei siis taivu kuten adjektiivit :)

Riepu kirjoitti...

Meinasin alkaa jo synkistelemään, mutta en kuitenkaan koska eksyin tänne. Aivan mahtavaa luettavaa! Kiitos kun piristit päivääni näinkin upealla tekstillä! :)

Riepu kirjoitti...

Oi, ihan unohtui:

ONNEA! :)

Omppu kirjoitti...

Paljon onnea!

Hehkuvainen kirjoitti...

Johanna, Nan, Saoka, Riepu ja Omppu: kiitos ^_^!

Anonyymi: älä ole tosikko ;). Minusta kaikkia sanoja saa ja voi taivuttaa! (Eri asia on sitten että onko se kieliopillisesti oikein...)

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Laulat Emma, Emma...

Hehkuvainen kirjoitti...

:D Saat hyvästä yrityksestä viisi pistettä ;).