20.1.2009

Yöllä pohdittua


Jos tarinan lähtökohta olisi totta, niin kuinka siinä oikeasti kävisi jos saisi tungettua elävän hamsterin ihmisen peräsuoleen? Miettikää sitä!

***

Sain ilmeisesti vihdoinkin ihan oikean flunssan. Tukkoinen/vuotava nenä ja kipeä kurkku valvottivat koko yön. Minulla on ollut paljon aikaa miettiä em. kysymyksen kaltaisia tärkeitä asioita.

7 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Apua! Ei saa naurattaa vanhaa tätsyä tällä tavalla! Tuotakaan tarinaa en olisi löytänyt, eikä tätä kipeää palleanahkaa olisi ilman siun yst. avustusta. Kiitos tästäkin :DD

Avaruushiiri kirjoitti...

Mutta miten hamsterin kävi?? Ennättivätkö takatuupparit omassa sairaalakiireessään toimittaa sitä eläinlääkäriin? Tuleen tuikattu otusparka! 8O

Oman kokemukseni mukaan hamsteri kyllä viihtyy ahtaissa koloissa - mutta vain jos niistä on myös vaihtoehtoinen pakoreitti. Esim. hihaa ylös on kiva vilistää, mutta rintataskuun ei jäädä kuin vaivoin valokuvan ottamisen ajaksi. Hamsterin jumittamista peräsuoleen tuskin tarvitsee pelätä - hieman tietysti riippuen sulkijalihaksen toiminnasta.

Oh, and get well soon. ^_^'

Hehkuvainen kirjoitti...

Hannele: aina valmiina :D!

Avaruushiiri: tarina ei tosiaan kerro mitenkä hamPsterin kävi :/. Krhm. Vinkki: tähän kirjoitukseen ei kannata aloittaa kommenttia sanoilla "oman kokemukseni mukaan" :D :D. Pervo täti ehtii miettiä ennen kuin lukee lauseen loppuun :).

Mutta jos sitten vain tiukasti pitää sulkijalihaksensa kiinni (vaatii ehkä aikamoista kylmäpäisyyttä tehdä niin, jos suolessa jyrnyttää hamsteri)? Kyllähän se otus ulos tulee, mutta miten? Nyrsiikö se sitten tiensä läpi kudosten? Vai kuoleeko se hapenpuutteeseen ennen kuin ehtii kynsiä suolta rikki? Olisiko tässä tehtävä Myytinmurtajille :P?

Ja tack, enköhän minä tästä joskus tokene. Hienosti sairastuin akuuttiin vaivaan sopivasti kun olin jo varannut ajan lääkärille kroonisen vaivan takia... :D Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja sitä rataa.

Nan kirjoitti...

Uh, kieltämättä tuo hamsterijuttu hätkäytti :D

Pikaista paranemista!

Hehkuvainen kirjoitti...

:D

Kiitos kiitos, olen kohta taas entistä ehompi :). Tämä on nyt vallan vinkeää kun olen ihan sairastunut (kyllä sitä onkin odoteltu!). Eilen sain aikaiseksi pienen kuumeenkin :o.

Alitsa kirjoitti...

Mähän sanoin, että se mun vatsatauti on oikeesti flunssa!

t. ruokavieras :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Luultavasti. Mahdollisesti. Todennäköisesti. Onneksi :D.